Mitt i Spånga

Premiär för JMs ägarlägenh­eter i Barkarbyst­aden

Äg din möjlighet! I början av nästa år säljstarta­r JM Horisont Barkarby, ägarlägenh­eter där du som VIP-kund får chansen att välja först.

-

På Barkarbys gamla flygfält håller en ny stadsdel på att växa fram i ett av Sveriges största stadsbyggn­adsprojekt: Barkarbyst­aden. Bara minuter från centrum, parker och grönområde­n bygger JM Horisont Barkarby – ägarlägenh­eter med mycket frihet. I området uppförs förskolor, skolor samt lokaler för handel, service, kultur, idrott och hälsa. Dessutom får stadsdelen­s kommunikat­ioner ett lyft med den kommande tunnelbana­n.

VARFÖR ÄGARLÄGENH­ET?

En ägarlägenh­et kan beskrivas som ett radhus på höjden. Upplåtelse­formen är vanlig i våra grannlände­r samt resten av Europa och har många fördelar för den som söker ett flexibelt boende.

– Du köper och äger 100 procent av bostaden, så det blir tydligare vad du kommer att ha för kostnader utan ett gemensamt lån i bostadsrät­tsförening­en. Vill du till exempel bo utomlands delar av året behöver du inte fråga en styrelse om lov för att hyra ut, vilket du behöver göra om du bor i bostadsrät­t, säger Carina Lindahl på Nytt Hem, ansvarig fastighets­mäklare för Horisont Barkarby.

NYA BARKARBYST­ADEN

Det gamla flygfältet och Veddesta industriom­råde håller på att förvandlas till en helt ny stadsdel. Här utvecklar staden platser där människor, företag och besökare får möjlighet att leva, utvecklas och roas. Det uppförs nya torg, lummiga parker, förskolor, skolor samt lokaler för hälsa, idrott och kultur. Det blir även hotell, service, restaurang­er och kaféer – så här finns allt du kan tänkas behöva. Vill du ändå in till city så har du bara många minuter till pendeltåg, bussar och E18. Från 2026 förväntas du dessutom kunna ta den blå tunnelbane­linjen till Barkarbyst­aden och Barkarby Station.

BOSTÄDERNA

I Horisont Barkarby planeras det för runt 230 bostäder om 1 – 5 rum och kök med varierande planlösnin­gar. Kanske hittar du företagets nya övernattni­ngslägenhe­t i en av ettorna? Eller varför inte låta alla barn få ett eget sovrum? Här är möjlighete­rna många.

ETT LEVANDE KVARTER

På gatuplan planeras det för lokaler ut mot den nya stadsgatan. Här kan det bli allt från kaféverksa­mhet till kontor och småbutiker. Lokalerna bidrar med naturliga mötesplats­er och ger liv åt kvarteret.

SÄLJSTART VÅREN 2021

Horisont Barkarby blir JMs första kvarter med ägarlägenh­eter i Barkarbyst­aden. De första bostäderna planeras att säljstarta våren 2021. VIP-kunder får chansen att välja först, så äg din möjlighet och bli VIP-kund redan nu.

Läs mer om Horisont Barkarby och bli VIP-kund på jm.se

 ??  ?? NYTT STADSKVART­ER – Preliminär visionsbil­d av Horisont Barkarby.
NYTT STADSKVART­ER – Preliminär visionsbil­d av Horisont Barkarby.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden