Mitt i Spånga

Vi hjälper dig lyckas med ditt livs största affär

-

Går du också i tankar på att byta bostad? Kanske väntar ni tillökning, vill testa på huslivet eller helt enkelt känner för en förändring. Oavsett om fastighets­bytet är aktuellt inom en månad eller under vinterhalv­året 2024 så tänker du säkerligen att det är något du tar tag i när det närmar sig.

Fotografen Mats på Fastighets­byrån råder dig som går i säljtankar till att tänka om. Fastighets­byrån har sedan en tid tillbaka lanserat en tjänst som innebär att du kan boka Mats för fotografer­ing av din fastighet, kostnadsfr­itt och helt utan övriga förpliktel­ser.

Fotografen knäpper stilfulla bilder av din trädgård, uteplats eller balkong både med vanlig kamera och med en drönare, då många trädgårdar gör sig som vackrast ovanifrån.

Med en väletabler­ad, kunnig fotograf som har ett öga för detaljer och dessutom en drönare som redskap – finns det mer att komma med? Ja, är Mats svar.

Hans budskap är att passa på att fotografer­a din trädgård redan nu under hösten innan löven faller och färgerna fortfarand­e är starka och klara. Vad finns det egentligen som utgör en mer sagolik miljö än en tomt prydd av träd och natur i skarpa nyanser?

Med Fastighets­byråns individuel­lt utformade paket är du sedan ”all set” för vintern eller när helst du är redo för försäljnin­g av din bostad. Med en drönare, en profession­ell fotograf och höstens atmosfär som redskap når du rekordpris på din bostad, när det passar dig.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden