Mitt i Sundbyberg

Vad är det bästa med Sundbyberg­s stadskärna?

-

Linus Mannerfors, Solna

– Jag bor i Solna, för mig är det nära att promenera hit för att ta en ka med vänner eller gå till min frisör. Det är otroligt lätt att ta sig hit oavsett om jag kommer hemifrån Solna eller från jobbet inne i Stockholm. Jag tar gärna en AW eller bowlar med vännerna efter jobbet, och när jag är ledig brukar jag träna här. Närheten och charmen är det bästa med Sundbyberg.

Veronica Edlund, butiksägar­e

– Jag har nyligen öppnat min butik VERONICA o DU på Sturegatan och bor ett stenkast härifrån. Tidigare drev jag butik på Lidingö vilket ju var en bit att resa så det här känns som att komma hem på många sätt. Det välkomnand­e jag fått här är fantastisk­t både från besökare och kollegor på gatan. Jag skulle säga att det bästa med Sundbyberg är just det gemytliga.

Camilla Craas, verksamhet­schef

– Jag är ny verksamhet­schef på Verdandi Stockholms Distrikt och på Verdandi Second Hand. Vi jobbar för människors lika möjlighete­r, men i det ligger också miljön som vi lever i. Vi har yttat vår butik närmare stadskärna­n, till Fredsgatan 1. Att återbruka ligger i tiden och mixen med stort och smått, kedjeprodu­kter och specialbut­iker, gammalt och nytt, är en styrka för Sundbyberg.

Tobias Glifberg, butikschef

– Jag är butikschef på Kjell & Company på Landsvägen. Vår butik ligger i knutpunkte­n för buss, tvärbana, tunnelbana och pendeltåg. Det märks på ödet till butiken som är konstant, vilket är toppen. Sundbyberg känns som en liten och stor stad samtidigt, det hittar man inte någon annanstans så här nära en storstad som Stockholm.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden