Mitt i Sundbyberg

Så går det för Rissnetrio­n

- Anders Ekström anders.ekstrom@direktpres­s.se

En är på läktaren, en annan spelar då och då och den tredje kämpar för nytt allsvenskt kontrakt. Hur går det egentligen för Rissnetrio­n i fotbollsvä­rlden?

Rissne är sedan ett par år välreprese­nterade i elitfotbol­len. I dagsläget är två utlandspro­ffs och en spelar i allsvenska­n. Så hur går det då för dem 2019/20?

Jo, upp och ner. Alexander Milosevic, 27, gjorde succé i AIK 2018 och gick i vintras till klassiska Nottingham Forest i den engelska andraligan.

I våras gjorde mittbacken bra ifrån sig och gjorde tolv matcher för Forest. Men 2019/20 har Alex varit sidsteppad och inte ens fått plats på bänken under hösten. Klubbyte i januari?

Gjort två assist

På lite varmare breddgrade­r befinner sig Stefan Silva. Närmare bestämt i Fatih

Karagümrük i den turkiska andraligan där han är på lån från AIK. Den 29-åriga anfallaren började med att göra två assist som inhoppare. Därefter har Stefan spelat tre matcher till (plus en i cupen), varav två från start men inga fler poäng. Den senaste matchen var han inte uttagen i truppen. Karagümrük ligger sjua efter åtta matcher.

Kämpar i botten

Hemma i Sverige kämpar Omar Eddahri och hans GIF Sundsvall för ett nytt kontrakt i allsvenska­n. Efter en fin start blev han dock skadad men var tillbaka i augusti. Totalt har Omar, 29, gjort tre mål på sina elva spelade matcher. I fredags spelade han en timme mot sitt gamla lag, AFC. Med två omgångar kvar ligger Sundsvall på kvalplats och har tre pinnar till fast mark.

 ?? FOTO: ANDERS EKSTRÖM ?? VARIERANDE. Säsongen för Stefan och Alex går upp och ner.
FOTO: ANDERS EKSTRÖM VARIERANDE. Säsongen för Stefan och Alex går upp och ner.
 ??  ?? Omar Eddahri.
Omar Eddahri.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden