Mitt i Sundbyberg

Slutet på ett år vi aldrig vill ha tillbaka

- JOAKIM FRANSSON Chefredakt­ör Prata med mig! joakim.fransson @mitti.se

Det är med illa dold stolthet jag ser tillbaka på en höst som varit den mest jobbintens­iva och mest omtumlande i mitt liv. Så mycket kunde ha gått fel i sammanslag­ningen av de två tidningarn­a. Bara att få ihop det tekniska var på papperet en mardröm. Å så alla anställda som bara föstes ihop och förväntade­s utföra stordåd från dag ett...

Men jag ska inte tråka ut er med detaljer. Istället konstatera­r jag att jag kanske för första gången någonsin och på riktigt såg fram emot nyårsafton som något mer än en trevlig kväll i glada vänners sällskap i väntan på ytterligar­e ett år i gamla hjulspår.

Mitt nyårslöfte till dig, kära läsare, är att tidningen ska fortsätta att växa, bli ännu mer relevant och intressant.

För aldrig har en nyårsafton så tydligt markerat slutet på något jag aldrig vill ha tillbaka och hopp om att det nu bara kan bli bättre.

I Stockholm och världen.

2021 är året då tidningen du håller i handen har bättre möjlighete­r än på många år att utvecklas så väl ekonomiskt som redaktione­llt.

Och det tack vare reportrar, säljare, tekniker och chefer som i höstas gav sig f-n på att det här skulle

bli bra!

Så mitt nyårslöfte till dig, kära läsare, är att tidningen ska fortsätta att växa, bli ännu mer relevant och intressant. Att ingen nyhet från ditt grannskap ska missas. Att du fortsatt ska så väl roas som oroas av oss.

Så, god fortsättni­ng – och god läsning!

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden