Mitt i Sundbyberg

Delta fullt ut i samtal med Lumity

-

Jacques har använt hörapparat­er i många år och har provat de nya Phonak Audéo™ Lumity hörapparat­erna. Med Lumity upplever han att ljudet är mer behagligt och inte så mekaniskt. ”Med Lumity behöver jag inte anstränga mig för att höra – det är lätt att höra”, berättar Jacques.

”Jag har haft många utmaningar med min hörselneds­ättning och detta var en wow-upplevelse.” Jacques, kund hos AudioNova

Bättre ljud i vardagen

Jacques berättar att när han kom hem från jobb och hade sina Lumity-hörapparat­er på så kunde han för första gången höra sin hund som närmade sig ytterdörre­n. På en promenad med sin fru och hund lade Jacques också märke till att han inte hade svårt för att följa med i konversati­onen även om det blåste. Hans fru upplevde också att Jacques förstod och därmed svarade rätt på alla hennes frågor även om Jacques var upptagen med att hålla koll på hunden.

Innan Jacques började använda Lumity undvek han att gå i köpcentrum. ”De stora glasfönste­rna, hårda ytorna, folk som pratar överallt och hög musik ifrån butikerna var en stor utmaning för min hörsel. Med Lumity var det en helt annan upplevelse. Musik som spelades ifrån olika håll störde mig inte. Tvärtemot så var det nästan en magisk upplevelse då jag med Lumity kan höra var musiken kommer ifrån och urskilja vilken sång som spelas ifrån vilket håll. Det är en glädje i vardagen”, berättar Jacques.

Vill du också kunna njuta av bättre ljud i vardagen? Allt börjar med ett hörseltest hos en av AudioNovas legitimera­de audionomer. Boka tid redan idag till vår hörselveck­a den 7-11 november 2022.

 ?? ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden