Mitt i Upplands Väsby

Femte raka för Grimsta AIK

-

Efter en något trevande start på säsongen har nu Grimsta AIK verkligen hittat storformen. I lördagens kamp kom femte raka segern.

– Det såg bra ut och det ser bättre och bättre ut för varje match, säger huvudträna­ren Bobby Jonsson efter 4-3-segern mot IBK Runsten.

I och med segern ligger nu Grimsta AIK sexa i den jämna Division 1-serien. Två poäng upp till kvalstreck­et. Efter en tuff inled- HALVA. Lite drygt halva serien är spelad och Grimsta AIK ligger på en mycket väl godkänd sjätte plats i Ettan. ning mot flera tippade topplag har Grimsta verkligen hittat formen.

– Det såg bra ut mot Runsten och det ser bättre och bättre ut för varje match. Allting börjar falla på plats och vi gör rätt saker i vårt hårda jobb, säger huvudträna­ren Bobby Jonsson och fortsätter.

– Vi har jobbat oss in i serien och våra tre sena nyförvärv har lyft laget. Alla i laget jobbar stenhårt – både på match och under träning. Har ni växt in i serien?

– Ja absolut. Vi är ganska farliga, även om vi är lite upp och ner. Vi kan slå alla lag men vi kan även få stryk mot alla. Nästa match spelas nästa lördag (19/12). Mot Åkersberga IBF borta.

– Det var jämnt sist. De är bra hemma så det blir nog mycket tufft, avslutar Bobby Jonsson vars Grimsta spelade 4-4 mot ÅIBF på hemmaplan i september.

Anders Ekström

”Vi har jobbat oss

in i serien.”

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden