Mitt i Upplands Väsby

Harrys har planer för sommaren

Harrys i Väsby är den första restaurang­en att öppna med det nya inrednings­konceptet i Stockholm, vilket innebär ny design och inredning och storsatsni­ng på vällagad mat. Nu är restaurang­en och nattklubbe­n redo för sommaren med fullt hus.

-

Harrys som öppnade under december i Väsby Centrum hade kanske en lite trög start. Väsbyborna hade väl ganska höga förväntnin­gar på den nyöppnade restaurang­en – det med all rätt när en etablerad kedja skall öppna en ny enhet. – Vi fick väl både ris och ros i både tidningar och på sociala medier och kan väl säga att vi ibland kanske hade en del problem med både service och mat, säger Kenny Lundin som är ägaren av Harrys.

– Man ska vara medveten om att det tar en stund att få alla bitar på plats när man skall öppna en ny lite större restaurang.

Idag, fyra månader senare har Harrys satt sina rutiner, enligt Kenny Lundin.

– De problem vi hade i början är borta och vi kan levererera en bra upplevelse till gästen, så jag hoppas att de som var lite besvikna ger oss en extra chans.

Lunchen är väldigt omtyckt och från med andra veckan i maj (8 maj kl 11–15) serveras det brunch på söndagar. Men Kenny Lundin vill att fler stannar kvar även på kvällarna.

– Det är svårt att få folk att stanna. Vi har skaffat biljard- och shufflebor­d och tanken är att man ska kunna hänga här tillsamman­s med kompisarna och köra trekamp till exempel.

Nu hoppas han på att värmen kommer snart så att uteserveri­ngen kan ta fart. Matcherna ska även visas utomhus och varje fredag från och med juni, står grillbuffé på menyn.

– Vi kommer visa alla svenska matcher på uteserveri­ngen och försöka skapa event för att dra hit folk säger Kenny Lundin.

Vi har skaffat biljard- och shufflebor­d och tanken är att man ska kunna hänga här tillsamman­s med kompisarna och köra trekamp till exempel.

 ??  ?? Kenny Lundin, ägare till Harrys i Väsby Centrum, önskar Väsbyborna välkomna till uteserveri­ngen och till alla kvällseven­t.
Kenny Lundin, ägare till Harrys i Väsby Centrum, önskar Väsbyborna välkomna till uteserveri­ngen och till alla kvällseven­t.
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden