Mitt i Upplands Väsby

Alldeles lagom på lunchställ­e

För drygt ett år sedan bytte tidigare The Chilli Tree Thai Restaurang ägare och namn. Och efter att ha haft ett år på sig att bli varma i kläderna begav sig lunchpatru­llen dit för att se vad restaurang­en som numera heter Thai Ban har att erbjuda sina lunc

- Lunchpatru­llen

Trots att namnet, utbudet och ägarna har bytt skepnad sedan lunchpatru­llen sist besökte den lilla restaurang­en, som huserar ovanpå Louise bilsalong på Vatthagsvä­gen 3, känns mycket bekant. Lokalen är mysigt inredd i thailändsk­t tema och utanför finns fortsatt en stor terrass, som lunchpatru­llen enbart valde bort denna dag på grund av blåsten.

Vad gäller maten blev vi inte besvikna. Lunchen bestod av thailändsk buffé med ett helt lagom stort utbud. Det vill säga inte för mycket så att det blir svårt att välja. Stort plus måste också ges för att det fanns förhålland­evis många vegetarisk­a alternativ. De vegetarisk­a vårrullarn­a var väldigt spröda och frasiga och goda. Flera av patrullens medlemmar tog mer flera gånger om.

Nudlarna goda och inte för kladdiga, men kanske något svala.

Alla rätter med kött fick strålande betyg och fick patrullens medlemmar att sucka av välbehag. Kaffet på maten, som dessutom kan avnjutas med en liten kaka till, var det inget fel på heller.

Allt som allt en trevlig lunchupple­velse i en lugn miljö med trevlig personal som hjälpte till att informera gästerna om starkare såserna och sallader.

Hit går vi gärna tillbaka, kanske en dag när det blåser mindre för att testa uteserveri­ngen också.

 ??  ??
 ?? FOTO: LUNCHPATRU­LLEN ?? NAMNBYTE. Tidigare The Chilli Tree Thai Restaurang har bytt namn och ägare och heter numera Thai Ban.
FOTO: LUNCHPATRU­LLEN NAMNBYTE. Tidigare The Chilli Tree Thai Restaurang har bytt namn och ägare och heter numera Thai Ban.
 ??  ?? Alla rätter med kött fick strålande betyg.
Alla rätter med kött fick strålande betyg.
 ??  ?? Vårrullarn­a var frasiga och goda.
Vårrullarn­a var frasiga och goda.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden