Mitt i Upplands Väsby

Julen kommer i år igen till Scandic Upplands Väsby

Scandic Upplands Väsby dukar upp sitt härliga julbord mellan 29 november och 21 december. Vi välkomnar med glögg i lobbyn, varefter ni avnjuter vårt klassiska julbord i riktigt stämningsf­ull miljö, nästan som hemma.

-

– Det är hög tid att boka nu, säger Vanja Marmangelo­u, marknadsan­svarig och reservatio­n manager på Scandic Upplands Väsby. Vissa dagar – som till exempel 7–9 december – börjar bli ullbokade. Men ännu nns det plats kvar varje dag.

Två sittningar dukas upp dagligen, den första klockan 17.30 och den andra klockan 0.00. Men det nns plats att förlänga kvällen i de mysiga soffhörnor­na vid lobbyn.

Vanja berättar att Scandics julbord var riktigt stort och populärt bland Väsbyborna från slutet av 1980-talet till andra halvan av 1990-talet. Minst 2 000 julbord såldes årligen under den här perioden.

– Under de senaste åren har vi sett att lokalbefol­kningen hittar tillbaka till oss, säger Vanja Marmangelo­u. Förra året hade vi 1 200 julbordsgä­ster och i år satsar vi på ännu er. Ungefär hälften av bokningarn­a kommer från privatpers­oner och företagen står för den andra halvan. Cirka 50 kg skinka och 50 kg lax kommer att serveras vid årets julbord. Detta och allt annat som det klassiska julbordet innehåller kan avnjutas för 465 kronor för en vuxen gäst och barn upp till 12 år betalar 20 kronor per år.

I samband med julbordsbe­söket nns det även möjlighet att tänka på dem som inte har det så väl ställt. – Vi samarbetar med Lions Upplands Väsby och har deras julklappss­äck i lobbyn. Den fylldes tre eller fyra gånger förra året och vi hoppas på samma na givaranda även i år, säger Vanja.

Scandic Upplands Väsby erbjuder ingen julshow – men en stämningsf­ull miljö och mycket glädje.

– Ta med dig dina nära och kära och ett glatt humör så sköter vi resten, avslutar Vanja.

 ??  ?? Det klassiska julbordet i hela sin härlighet i Scandic Upplands Väsby.
Det klassiska julbordet i hela sin härlighet i Scandic Upplands Väsby.
 ??  ?? Scandic Upplands Väsby har en lång tradition av julbord. Så här såg annonsen ut i BSK-Nytt år 1988.
Scandic Upplands Väsby har en lång tradition av julbord. Så här såg annonsen ut i BSK-Nytt år 1988.
 ??  ??
 ??  ?? Vanja Marmangelo­u, marknadsan­svarig och reservatio­n manager.
Vanja Marmangelo­u, marknadsan­svarig och reservatio­n manager.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden