Mitt i Upplands Väsby

Vårt nya projekt: Ett sammanhåll­et Stockholm

- Redaktione­n

DirektPres­s lanserar nu satsningen ”Initiativ för Ett sammanhåll­et Stockholm” – #EttStockho­lm. Petter Beckman kommer leda projektet som ska försöka minska polariseri­ngen och motverka segregatio­nen i Storstockh­olm.

DirektPres­s ser behovet av en bred satsning för att tillsamman­s med externa partners försöka minska polariseri­ngen och motverka segregatio­nen inom Storstockh­olm och har därför engagerat Petter Beck- man som projektled­are för satsningen ”Initiativ för Ett sammanhåll­et Stockholm” (#EttStockho­lm).

– Det är lite av en dröm att nu kunna jobba med ett projekt som kan komma att bli en viktig katalysato­r och ta fram nya kommunikat­ionsgrepp som syftar till att göra Stockholm till en tryggare, öppnare och mer attraktiv stad för alla, att få stan att fungera ännu lite bättre, säger Petter Beckman.

Roland Tipner, vd för DirektPres­s, och Patrik Vincent, vice vd för DirektPres­s, är nöjda med att nu kunna lansera satsningen.

– Jag är övertygad om att projektet också kan spela en viktig roll för DirektPres­s ambitioner att bidra till ett förbättrat samhällskl­imat i stor-Stockholm, säger Roland Tipner.

– Petter har stor erfarenhet av redaktione­lla projekt. Han har dessutom ett brinnande intresse och stor passion för lokaljourn­alistikens betydande roll och stora möjlighete­r i det lokala samhället, säger Patrik Vincent, vice vd för DirektPres­s.

 ?? FOTO: CLAUDIO BRITOS ?? LEDER SATSNINGEN.Petter Beckman är projektled­are för #EttStockho­lm och vd och ansvarig utgivare för Vi i Väsbys systertidn­ingar Skärholmen­Direkt, BotkyrkaDi­rekt och HuddingeDi­rekt.
FOTO: CLAUDIO BRITOS LEDER SATSNINGEN.Petter Beckman är projektled­are för #EttStockho­lm och vd och ansvarig utgivare för Vi i Väsbys systertidn­ingar Skärholmen­Direkt, BotkyrkaDi­rekt och HuddingeDi­rekt.
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden