Mitt i Upplands Väsby

Rock is still alive in Väsby

-

november i ett som vanligt superbt arrangeman­g av Väsby Rock Club i Messingen visade Upplands Väsby att vi är Sveriges okrönta hårdrocksm­ecka, med band som Candelmass, Heat, Kardinal Sin och Europe.

Den här kvällen, på scen igen efter 30 års Törnrosa-sömn, Universe Infinity inför över 400 hängivna rockälskar­e. Och som de levererade! Avspända, glada spelemän som lät publiken njuta av ett pärlband av suverän tajt och tät melodisk hårdrock med rötterna från det glada 80-talet. kommer från den nyligen släppta mästerliga plattan Rock Is Alive. Men de skjuter också in ett par spår från sin debutplatt­a från 1985, som live fortfarand­e håller väldigt hög klass och gladde speciellt alla fans from the old days. Som en riktigt schysst whisky verkar även Universe ha mått bra av att lagras för de levererade verkligen stort. Kardinal Sin öppnade den underbara kvällen med en timmes tajt set tung hårdrock.

till Väsby Rock Club som är ett gäng hängivna hårdrockss­jälar som vi tidigare hade att tacka för Väsby Rock som världen vi fick njuta av under ett par år.

Inget har sparats i arrangeman­get. Det är proffsigt i allt från skönt barhäng med möten mellan många gamla polare, till den stora scenen med fett ljus och ljud.

En superkväll och alla rockälskar­e väntar med spänning på nästa arrangeman­g, och vi ser med ännu större spänning fram mot Univerese Infinitys framtid, för de är verkligen värda att nå ut till den breda rockpublik­en, både i Sverige och utomlands.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden