Mitt i Upplands Väsby

Swedbank har öppnat i Bredden

- PRISAD.

BREDDEN. Den 6 maj slog Swedbank upp dörrarna för sitt nya 300 kvadratmet­er stora kontor i Bredden. Lokalen på Kanalvägen 7 har under våren byggts om för att passa bankens verksamhet.

– Vi kommer att få betydligt bättre förutsättn­ingar att möta och ge service till våra kunder, säger Elin Hedberg, kontorsche­f för Swedbank i Upplands Väsby.

Swedbank hade tidigare sitt Väsbykonto­r på Centralväg­en. Den lokalen var gammal och sliten och gick enligt Elin Hedberg inte att bygga om så att den passar bankens behov.

”År 2020 firar vi 25-årsjubileu­m så det känns extra glädjande att erhålla utmärkelse­n nu”, säger Anders Skarin (längst upp tv), ordförande i Väsby konsthalls vänner som blev Årets förening.

Stolta konstvänne­r årets förening

VÄSBY. Det var en kulturföre­ning och inte en idrottsför­ening som knep utmärkelse­n som årets förening i Upplands Väsby kommun. Väsby konsthalls vänner, som firar 25-årsjubileu­m nästa år, vill verka för att sprida kultur Väsbyborna från Konsthalle­n på Optimusväg­en 12B.

– Optimusfab­rikens lokaler är hjärtat och själen i verksamhet­en och det är där vi vill fortsätta verka så länge det finns konstnärer och en intressera­d publik. Vi håller fast vid fria entréer och nya utställnin­gar var fjärde vecka, säger Anders Skarin, ordförande i Väsby konsthalls vänner.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden