Mitt i Upplands Väsby

Har du också koll på att vi efterlyser lokala krönikörer?”

- På att smittsprid­ningen fortsätter gå åt fel håll och pandemin inte vill ge vika. HELGENS KÄNSLA TRÖTT.

Det är mycket som händer nu. Sedan en dryg vecka tillbaka gäller lokala coronarest­riktioner i Stockholm, och vi är många som ställer in och ställer om den kommande tidens planer.

Här på tidningen försöker vi att bevaka allt av intresse som har med covid-19 att göra, både regionalt och lokalt, så gott vi bara kan. Samtidigt måste vi också rapportera om allt annat som pågår. För trots allt är det detaljplan­er för nya byggen som klubbas, kommunbudg­etar som ska sättas och lokala idrottsför­eningar som vinner priser.

Varje vecka dimper Mitt i ner i din brevlåda, fullmatad av lokala nyheter som berör dig i din vardag. Sånt som du antagligen har en massa åsikter om. Tycker du att storsatsni­ngen på den där nya cykelbanan blev toppen, eller att skolmaten inte går att äta? Skriv en insändare!

Vår insändarsi­da är till för alla som bor i kommunen.

Vår insändarsi­da är till för alla som bor i kommunen, unga som gamla, och det kan gälla både stora och små saker. På vår Facebooksi­da kan artiklar vi delar få stort engagemang med mycket delningar och kommentare­r. Något som gör oss jätteglada, och det engagemang­et vill vi därför ha även på insändarsi­dan. Satte du huvudet på spiken i den där Facebook-kommentare­n du skrev? Skicka den gärna som en insändare också! Sannolikhe­ten att din lokala politiker läser sidan och tar del av vad du tycker är rätt stor.

Kanske har du också koll på att vi efterlyser lokala krönikörer? Om du har en krönika i dig, hör av dig! Mejla mig en kort presentati­on av dig, ett foto och en krönika på max 2 400 tecken. Så gå in på mitti.se/insandare och gör din röst hörd!

 ?? LOUISE BORNHALL ?? Tf redaktör
Prata med mig! louise.bornhall @mitti.se
LOUISE BORNHALL Tf redaktör Prata med mig! louise.bornhall @mitti.se

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden