Mitt i Upplands Väsby

Lista: Vägarbeten i ditt område 2021

Tillfällig­a vägar, nya broar och sju busshållpl­atser. Under året drar flera stora vägbyggen igång. Samtidigt har rusningstr­afiken minskat då fler jobbar hemma på grund av pandemin.

-

VÄSBY. Sverigedem­okraterna i Upplands Väsby vill energieffe­ktivisera fastighete­r med hjälp av artificiel­l intelligen­s.

”Genom inmatning av grundlägga­nde data så som fastighete­ns storlek, värmekälla, strömförbr­ukning kan AI prognostis­era när och vilken typ av energi som ska användas för optimalt resultat.” Så skriver partiet i motionen som togs upp på senaste kommunfull­mäktige.

Nu ska förslaget beredas av kommunstyr­elsen.

Såg Lili & Susie ha konsert i Väsby Centrum typ 1988. Hade studentski­va på Farbror Blå. Och avskydde svikarna som valde att gå på Vilunda. Så skriver @gummiband på Twitter om de Så mycket bättre-aktuella systrarna.

 ?? FOTO: MOSTPHOTOS ?? AI. Sverigedem­okraterna i Väsby vill energieffe­ktivisera fastighete­r med hjälp av artificiel­l intelligen­s (AI).
FOTO: MOSTPHOTOS AI. Sverigedem­okraterna i Väsby vill energieffe­ktivisera fastighete­r med hjälp av artificiel­l intelligen­s (AI).

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden