Mitt i Upplands Väsby

Här är läsarnas bilder från 2020.

FÄRGER. Skog och stad i skön symbios när läsarna fångade Väsby

- Text: Charlotte Arwedsson

Varje vecka får vi in sååå fina bilder från er läsare. Många kommer med i tidningen och vissa blir en nyhet. Här är några av bilderna som vi fått in 2020. Tack för att ni är våra ögon ute i kommunen!

Är Väsbyborna kanske lite extra pyssliga? Över länsgenoms­nittet. Vi tror det.

 ??  ??
 ?? FOTO: LAURA FATNASI FOTO: ROZA-LIA BACHORSKI ?? HASSELGATA­N. Så här vackert är det i skogen bakom Hasselgata­n. I kvarteret Hasselskog­en, väster om Sigma, finns även en botanisk trädpark – ett så kallat arboretum.
EDSSJÖN. Den här vackra solnedgång­en vid Edssjön lyckades en av våra läsare fånga. Visst är Väsby vackert?
FOTO: LAURA FATNASI FOTO: ROZA-LIA BACHORSKI HASSELGATA­N. Så här vackert är det i skogen bakom Hasselgata­n. I kvarteret Hasselskog­en, väster om Sigma, finns även en botanisk trädpark – ett så kallat arboretum. EDSSJÖN. Den här vackra solnedgång­en vid Edssjön lyckades en av våra läsare fånga. Visst är Väsby vackert?
 ?? FOTO: PIA CHAMBERLAI­N ?? HOLMVÄGEN. I den mörkaste tiden behöver vi allt ljus vi kan få. Här lyser vackra facklor på balkongen fyra trappor upp på Holmvägen. Väsbyborna är väldigt bra på att pynta sina balkonger och trädgårdar. Är de kanske lite extra pyssliga? Över länsgenoms­nittet. Vi tror det.
FOTO: PIA CHAMBERLAI­N HOLMVÄGEN. I den mörkaste tiden behöver vi allt ljus vi kan få. Här lyser vackra facklor på balkongen fyra trappor upp på Holmvägen. Väsbyborna är väldigt bra på att pynta sina balkonger och trädgårdar. Är de kanske lite extra pyssliga? Över länsgenoms­nittet. Vi tror det.
 ?? FOTO: ASIF SAEED ?? ODENSLUNDA. Dimma och höstfärger på Verdandivä­gen i Odenslunda. Även Asif Saeed har ofta med sin kamera när han är ute i Väsby. Han fångar många olika motiv, men den här bilden fastnade vi för med sina klara färger.
FOTO: ASIF SAEED ODENSLUNDA. Dimma och höstfärger på Verdandivä­gen i Odenslunda. Även Asif Saeed har ofta med sin kamera när han är ute i Väsby. Han fångar många olika motiv, men den här bilden fastnade vi för med sina klara färger.
 ??  ??
 ??  ?? CENTRALVÄG­EN. Höghuset vid stationen, Centralväg­en, en fin dag i Väsby. Så skriver Oscar Rusanen som tagit denna härliga stadsbild. Han fotografer­ar en hel del och är en flitig inskickare av bilder. Tack för det, Oscar!
CENTRALVÄG­EN. Höghuset vid stationen, Centralväg­en, en fin dag i Väsby. Så skriver Oscar Rusanen som tagit denna härliga stadsbild. Han fotografer­ar en hel del och är en flitig inskickare av bilder. Tack för det, Oscar!

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden