Mitt i Upplands Väsby

FRÅGAN · Har du städat undan julpyntet?

-
 ?? FOTO: CHARLOTTE ARWEDSSON ?? PÅ SPÅRET. Ulla Witting från Bollstanäs och Anders Redberg från Sollentuna passade på att ta en tur i skidspåren vid Norrviken. ”Vi har varit arbetskamr­ater tidigare, så det är kul att träffas så här.”
FOTO: CHARLOTTE ARWEDSSON PÅ SPÅRET. Ulla Witting från Bollstanäs och Anders Redberg från Sollentuna passade på att ta en tur i skidspåren vid Norrviken. ”Vi har varit arbetskamr­ater tidigare, så det är kul att träffas så här.”
 ??  ?? Emil Lindgren, med Oliver, 1 år och 8 månader:
– Nästan allt. Vi har tagit bort det mesta utom lite lampor. Det sitter några stjärnor kvar. Det blir så mörkt annars. Och Oliver tycker det är så roligt med lampor och stjärnor.
Emil Lindgren, med Oliver, 1 år och 8 månader: – Nästan allt. Vi har tagit bort det mesta utom lite lampor. Det sitter några stjärnor kvar. Det blir så mörkt annars. Och Oliver tycker det är så roligt med lampor och stjärnor.
 ??  ?? Anders Eriksson:
– Nej. Det får vara kvar till på söndag. Vi har kvar julgran och lite ljusstakar. Vi satte upp det dagen innan julafton.
Anders Eriksson: – Nej. Det får vara kvar till på söndag. Vi har kvar julgran och lite ljusstakar. Vi satte upp det dagen innan julafton.
 ??  ?? Gertrud, och Bengt Börjesson, båda 84 år, pensionäre­r:
– Det gör vi traditions­enligt på tjugondag knut, det är skönt att få bort det. Så kan man ställa fram något annat fint.
Gertrud, och Bengt Börjesson, båda 84 år, pensionäre­r: – Det gör vi traditions­enligt på tjugondag knut, det är skönt att få bort det. Så kan man ställa fram något annat fint.
 ??  ?? Lotta Lundqvist, 66, pensionär:
– Nej, men jag ska göra det. Men utebelysni­ngen får vara kvar. Det är så ljust och fint att ha det nu när det är mörkt.
Lotta Lundqvist, 66, pensionär: – Nej, men jag ska göra det. Men utebelysni­ngen får vara kvar. Det är så ljust och fint att ha det nu när det är mörkt.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden