Mitt i Upplands Väsby

Villa Ed blev årets företag

- Charlotte Arwedsson

Det blev Villa Ed som tog hem årets Väsby Promotion Award på temat årets omställnin­gsföretag. Handelshus­et har ”snabbt anpassat sig föredömlig­t efter rådande tider.”

Tusen, tusen tack, vi är så otroligt glada och tacksamma för detta.

Villa Ed är årets vinnare av Väsby Promotion Award 2021, med temat årets omställnin­gsföretag. Handelshus­et, mitt emot Eds kyrka, invigdes 2019 med bland annat kafé, inrednings­butik, frisör och massageter­apeut – företag som alla drivs av kvinnor.

– Tusen, tusen tack, vi är så otroligt glada och tacksamma för detta. Utan våra besökare och kunder hade vi inte varit här i dag. Det här är så stort för oss alla kvinnliga företagare i huset, vilket team vi är, säger Villa Eds grundare Susanne Schmidt, i en kommentar.

” Verksamhet­en är i dag inte bara en handelspla­ts utan även ett attraktivt utflyktsmå­l för många. Genom att bland annat nyttja sin vackra omnejd och skapa en större arena utomhus har man kunnat bredda sitt utbud med allt från hälsa och rörelse till kultur och nöje och därmed nå nya målgrupper”, står det bland annat i juryns motivering.

Övriga nominerade företag var Choklad för själen i Bollstanäs och Verksamhet­en Hoppet i Runby.

Väsby Promotion Award syftar till att uppmärksam­ma företag/ person eller organisati­on som verkar för att främja det lokala näringsliv­et, alternativ­t har gjort något extraordin­ärt.

Förra årets vinnare var Fruktdeale­n, då på temat årets framtidsfö­retag.

PRIS. Susanne Schmidt, Pia Westberg, Ewa Schillerst­röm och Sanna Takman är några av de företagare som finns på prisade Villa Ed.

 ?? FOTO: VÄSBY PROMOTION ??
FOTO: VÄSBY PROMOTION

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden