Aktiv Träning (Sweden)

PLANERAR DIN TRÄNING

-

Ignite heter Polars nya modell som är en kombinerad gps-träningskl­ocka och aktivitets­mätare designad för motionärer och idrottare, som vill fördjupa sig i sin återhämtni­ng och hålla koll på kroppen dygnet runt. Med hjälp av en optisk hjärtfrekv­enssensor i klockan och programmen Sleep Plus Stages och Nightly Recharge kan man bl.a. få reda på sömnmängd och sömnkvalit­et samt fördelning­en av lätt och djup sömn samt REM-sömn. Klockan beräknar hur utvilad och återhämtad du är efter träning – eller efter en hektisk, stressig dag – och föreslår utifrån detta konkreta träningsup­plägg för dig. Ignite innehåller också massor av träningsfu­nktioner samt kompletta träningspr­ogram inför t.ex. 5 km och maraton. Klockan finns i flera färgkombin­ationer. Pris: 2 200 kr.

 ??  ?? Ignite erbjuder avancerade beräkninga­r och träningsrå­d baserat på bl.a. sömnöverva­kning och mätning av hjärtfrekv­ens.
Ignite erbjuder avancerade beräkninga­r och träningsrå­d baserat på bl.a. sömnöverva­kning och mätning av hjärtfrekv­ens.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden