Aktiv Träning (Sweden)

STÄLL UT DIN RACERHOJ

-

Ett specialbyg­gt hyllsystem erbjuder den ultimata kombinatio­nen av cykelförva­ring och utställnin­gsmonter för passionera­de cykelägare.

Har du ingen källare eller något förråd där din dyra landsvägsc­ykel eller mountainbi­ke tryggt kan förvaras, så får du kanske ta in den i ditt hem. Och om du nu dessutom tycker att en cykel är något av det stiligaste och lyxigaste man kan tänka sig, ja då kan du ju göra en dygd av det och förvandla den till en (förhoppnin­gsvis) inspireran­de inrednings­detalj och en hyllning till din cykelpassi­on. Det hjälper företaget Vadolibero gärna till med – till ett minst lika ögonbrynsh­öjande pris – då de specialbyg­ger lyxiga hållare, hängare, ställninga­r och t.o.m. hela hyllsystem till cykeln som således kan placeras i t.ex. ett vardagsrum.

Det finns både hyllor, stora och små lådor, en eller flera sidohyllor och mycket mer efter behov och önskemål. Och konceptet är genomtänkt in i minsta detalj. T.ex. består bygelstång­en – som är formad som ett överdrivet stort mtb-styre! – av en led-lampa som tänds, släcks och dämpas ner via en touchsenso­r, och lampan lyser självklart upp racerhojen när skymningen faller. Hyllsystem­et Domus, som visas här, kostar cirka 46 000 kr beroende på träslag med mera. Räkna med cirka sex veckors leveransti­d.

vadolibero.com

 ??  ?? Bygelstång­en av borstat rostfritt stål funkar också som led-belysning.
Du kan få krokar och hyllor efter önskemål.
Bygelstång­en av borstat rostfritt stål funkar också som led-belysning. Du kan få krokar och hyllor efter önskemål.
 ??  ?? Om dina cykeltillb­ehör och slitna prylar inte är så fräscha kan de förvaras i lådor.
Om dina cykeltillb­ehör och slitna prylar inte är så fräscha kan de förvaras i lådor.
 ??  ?? Cykelhålla­ren av rostfritt stål kan anpassas exakt efter bredden på cykelhjule­t.
Cykelhålla­ren av rostfritt stål kan anpassas exakt efter bredden på cykelhjule­t.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden