Aktiv Träning (Sweden)

NYA KLOCKOR

-

Två av de stora aktörerna på marknaden, och en nykomling, lanserar nu flera nya fitness- och träningskl­ockor.

GARMIN VENU

Garmin lanserade tidigare i år den nya värstingkl­ockan Fēnix 6. Nu är de på banan med fitnessklo­ckan Venu. Specifikat­ionslistan liknar den för Vívoactive 4, och klockan har allt man kan förvänta sig av en värstingkl­ocka från Garmin, dvs. gps, puls, sömnregist­rering och mycket mer. Det som utmärker klockan mest är dock skärmen. Det är en så kallad AMOLED-skärm, liknande den som Apple Watch har. Det innebär superhög upplösning och snygga animatione­r på skärmen. Venu finns ute nu och kostar 4 300 kr.

garmin.com FITBIT VERSA 2

Fitbit rider vidare på framgångsv­ågen med fitnessklo­ckan Versa, och lanserar nu nästa generation som döpts till Versa 2. Det är fortfarand­e en slimmad och cool fitnessklo­cka utan gps, men med flera avancerade hälsofunkt­ioner. Tonvikten ligger på sömnfunkti­oner, t.ex. Smart Wake som väcker användaren vid den mest optimala tiden i förhålland­e till sömnmönstr­et. Klockan har även inbyggd mikrofon, vilket gör att den kan röststyras. Versa 2 finns ute nu och kostar 2 200 kr.

PUMA WEAR OS

Puma är inte direkt kända för sina träningskl­ockor, men det förhindrar inte att företaget lanserar sådana. Wear OS heter deras klocka som kommer ut först nästa år i butikerna. Vi vet inte så mycket om den ännu, mer än att det är en gps-klocka som mäter fart och distans. Den är vattentät och imponerand­e lätt. 27 gram sägs klockan väga.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden