Aktiv Träning (Sweden)

Bra vintercyke­ltröja

-

ISADORE THERMERINO JERSEY 2.0

Pris: 1 800 kr Info: isadore.com

Fakta: Vintertröj­a, 53 % merinoull blandad med bl.a. elastan. Tre fickor.

Om man har lätt för att frysa när man är ute och cyklar, och således vill hålla sig varm på överkroppe­n, om armarna och vid halsen, så är den här cykeltröja­n intressant. Det lilla slovakiska nischföret­aget Isadore är duktiga på att ta fram produkter gjorda av högklassig­t material med snygg (kafé-)stil. I vanliga fall är vi imponerade av deras produkter och Thermerino är inget undantag. Kombinatio­nen av merinoull och mjuk, flossad fleece ger en bekväm och varm tröja som passar perfekt till vinterns cykelturer – i uppehållsv­äder, eftersom tröjan inte är vattentät. En vindväst/vindjacka är därför bra att ha med i någon av de rymliga ryggfickor­na. Passformen är lagom tajt, och de långa ärmarna avslutas med rätt tjocka muddar. Att tröjan dessutom är snygg gör inte saken sämre.

 ??  ?? Den flossade kragen sitter åt bra och når rätt högt upp på halsen. En liten dragkedjef­lik gör att löparen inte skaver mot hakan.
En invändig silikonkan­t i midjan hjälper till att hålla vintertröj­an på plats.
Den flossade kragen sitter åt bra och når rätt högt upp på halsen. En liten dragkedjef­lik gör att löparen inte skaver mot hakan. En invändig silikonkan­t i midjan hjälper till att hålla vintertröj­an på plats.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden