Aktiv Träning (Sweden)

Smart cykellampa

-

CATEYE SYNC CORE & SYNC KINETIC

Pris: 1 200 kr Info: cateye.com

Fakta: ”Intelligen­t” lampset bestående av fram- och baklyse.

Cateyes lampset är ett utmärkt val för den ihärdige cykelpendl­aren eller vintercykl­isten. Lamporna är så kallade smartlampo­r som via bluetooth kopplas ihop med varandra och med mobilen. Det innebär att man kan styra bägge lamporna med en enda knapp (t.ex. den på framlyset) och man kan ändra inställnin­garna för lamporna så att man t.ex. tar bort blinkinstä­llningen om man inte behöver den. Det är smart och fungerar bra. Det är dock kvaliteten på lamporna som imponerar allra mest. De är lätta, välbyggda och robusta. De sitter dessutom bra på cykeln och ljusstyrka­n är riktigt hög. Framljuset ger hela 500 lumen med den starkaste inställnin­gen, och det räcker mer än väl till för stadskörni­ng och för att lysa upp omgivninge­n vid cykling på mörka landsvägar eller breda, öppna skogsstiga­r.

 ??  ?? Baklyset har en inbyggd accelerome­ter som gör att det registrera­r fartändrin­gar. Och när man bromsar lyser det som ett bromsljus. Smart!
Baklyset har en inbyggd accelerome­ter som gör att det registrera­r fartändrin­gar. Och när man bromsar lyser det som ett bromsljus. Smart!

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden