Aktiv Träning (Sweden)

Varma och praktiska

-

CASTELLI TEMPESTA 2 GLOVE

Pris: 900 kr

Fakta: Vattentäta och varma cykelhands­kar, silikongre­pp och reflexer.

Det kan vara rätt svårt att få tag i cykelhands­kar som både är lagom varma – utan att vara för varma – och vädertålig­a samt ger fingrarna bra rörelsefri­het så att man kan hantera växel- och bromshandt­agen obesvärat. Dessutom får handskarna inte vara för klumpiga.

Castellis Tempesta 2-handske är enligt vår erfarenhet en riktig vinnare, för här går alla önskningar man har när det gäller en funktionel­l cykelhands­ke i uppfyllels­e. Fingerhand­sken är helt klart designad som en fullblodsc­ykelhandsk­e, och det finns bl.a. plats för en stötdämpan­de kudde vid handroten och silikon i hela handflatan för bättre grepp. Handsken har ett vattentätt, luftigt membran och ett rätt tunt fleecefode­r som ändå är överraskan­de varmt. Dessutom är handledsma­nschetten lagom lång och åtsittande.

 ??  ?? Nästan hela handflatan är täckt av ett slitstarkt silikontry­ck, som gör att man får bra grepp runt styre och bromshandt­ag.
Nästan hela handflatan är täckt av ett slitstarkt silikontry­ck, som gör att man får bra grepp runt styre och bromshandt­ag.
 ??  ?? Mjuk fleece på tummen är praktiskt att ha när näsan rinner i kylan och ska torkas av i farten.
Mjuk fleece på tummen är praktiskt att ha när näsan rinner i kylan och ska torkas av i farten.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden