Aktiv Träning (Sweden)

Bra Apple-kopia

-

HUAWEI FREEBUDS 3

Pris: 1 490 kr

Fakta: Äkta trådlösa hörlurar med brusreduce­ring.

Huawei Freebuds påminner starkt om Apples populära Air Pods. De är vita och avlånga och sitter lika bekvämt i örat trots att de saknar silikonpro­ppar. Det är annars de flesta trådlösa sporthörlu­rar försedda med för att de ska sitta djupt inne örat och därmed utestänga allt ljud utifrån. De här propparna sitter dock i ytterörat och till skillnad från Apples modell som är rätt enkel, har Huaweis hörlurar aktiv brusreduce­ring. Det fungerar sisådär. Bakgrundsl­jud på gymmet filtreras förvisso bort, men utomhus är det mer varierande och trafikbrus tas inte bort lika effektivt. Detsamma gäller ljudnivån. Den är jämn och bra inne på gymmet, men mer ojämn ute på löprundan.

Det är synd eftersom ljudet överlag är utmärkt med bra djup och volym samtidigt som hörlurarna är enkla att hantera och mikrofonen fungerar bra.

Batteritid­en är fyra timmar, vilket är i nivå med Apples hörlurar. Däremot är Freebuds 3 svett och vattenresi­stenta vilket Air Pods inte är.

Hörlurarna funkar bäst ihop med en androidmob­il; med en Iphone blir funktional­iteten sämre.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Hörlurarna, som även finns i svart, har s.k. benledning­steknik vilket gör att du kan njuta av musik samtidigt som du hör omgivninge­n.
Hörlurarna, som även finns i svart, har s.k. benledning­steknik vilket gör att du kan njuta av musik samtidigt som du hör omgivninge­n.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden