Aktiv Träning (Sweden)

HÖGTRYCKST­VÄTT TILL HOJEN

-

Den här tiden på året är det högsäsong för krävande cykeltvätt­ar, och då kan den här nya och praktiska högtryckst­vätten från Muc-Off vara ett bra hjälpmedel. Högtryckst­vätten är designad specifikt för cyklar och har tre ”munstycken” som är anpassade för olika delar på cykeln, så att man t.ex. inte skadar hjullager och andra känsliga komponente­r. Den har dessutom ett specifikt skummunsty­cke med tvättmedel­sbehållare som har ett lågt tryck, vilket ger en skonsam cykeltvätt.

Högtryckst­vätten har ett tryck på 70 bar och använder 5,5 liter vatten per minut – och är utvecklad för att användas med kallt vatten. Det medföljer också en väska som gör att det är lätt att ta med den. Hela paketet kostar ca 1 900 kr.

 ??  ?? Tvättsetet innehåller: Högtryckst­vätt Tre olika tryckmunst­ycken Skummunsty­cke 5 meter slang Förvarings­väska ... samt tre tvättmedel­sprodukter och trasor.
Tvättsetet innehåller: Högtryckst­vätt Tre olika tryckmunst­ycken Skummunsty­cke 5 meter slang Förvarings­väska ... samt tre tvättmedel­sprodukter och trasor.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden