Aktiv Träning (Sweden)

Vattentäta sporthörlu­rar

-

SONY WF-SP800N

Pris: 2 100 kr

Fakta: Äkta trådlösa hörlurar. Vattentäta. Batteritid upp till 26 timmar.

Sonys trådlösa hörlurar är anpassade för en aktiv livsstil. De är robusta och har en IP-klassifici­ering på 55, vilket gör att de kan användas under rinnande vatten. De har en batteritid på upp till 13 tim. och en bra

ANC (brusreduce­ring) som gör att de minskar t.ex. vindsus vid cykling eller musikvolym­en på gymmet.

Hörlurarna är relativt stora jämfört med t.ex. Apples eller Jabras modeller, men de sitter ändå bra tack vare smart utformade proppar och krokar, som finns i flera storlekar. Laddfodral­et är rätt stort och lite svårt att få plats med i en vanlig ficka.

Ljudbilden är utmärkt med en djup bas som kan finjustera­s i Sonys utmärkta app. I den kan man också ändra på de pekkänslig­a knapparnas funktioner. Navigering­en fungerar bra, men kan påverkas av vatten. Trots att hörlurarna är vattentäta är de inte anpassade för att användas i duschen eller i hällregn.

Programmet består av sex olika övningar. Gör varje övning i en minut. Vila 30 sekunder mellan övningarna. Genomför sammanlagt tre set. Genom att justera hur brant vinkel du ligger eller står i, kan du få din kropp ”att väga mer” så att övningarna hela tiden blir jobbigare. Det innebär att du får en bra utmaning oavsett om du har tränat i många år eller precis har bestämt dig för att komma i form. Utbudet av övningar för träning med band är stort, och om du senare får lust att göra fler övningar kan du göra en googlesökn­ing på ”suspension training exercises”.

 ??  ?? Laddfodral­et ger 13 timmars extra batteritid. Det är relativt stort och tar lite väl mycket plats i fickan.
Laddfodral­et ger 13 timmars extra batteritid. Det är relativt stort och tar lite väl mycket plats i fickan.
 ??  ?? Hörlurarna har s.k. ambient sound-funktion, som förstärker ljud från omgivninge­n.
Hörlurarna har s.k. ambient sound-funktion, som förstärker ljud från omgivninge­n.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden