Aktiv Träning (Sweden)

HÖJ DIN PRESTATION NÄR DU TRÄNAR OCH TÄVLAR

I år lanserades Cellexir Endurance, en performanc­e formula, som hjälper dig att öka fysisk och mental prestation vid uthållighe­tsidrott. Malin Ewerlöf och Patrik Nilsson har testat den.

-

Den har redan fått höga betyg av nöjda användare som anser att performanc­e formulan gett tydliga effekter på deras träning och tävling. De har blivit starkare, gjort bättre resultat och fått en positiv känsla i både kropp och huvud. Användarna menar att det blir både roligare och lättare att riktigt ta i när man tar Cellexir Endurance.

Ett tydligt uppdrag

Cellexir Endurance är en helt ny och unik produkt och performanc­e formula som Phd Mikael Mattsson, en av landets ledande forskare inom idrottsfys­iologi, fick i uppdrag att ta fram ingrediens­erna till. För att lyckas ta fram den här formulan användes alla de ingrediens­er som har en bevisat positiv effekt för ökad fysisk och mental prestation. Ytterligar­e några ingrediens­er tillfördes som har använts genom århundrand­en i olika kulturer som prestation­shöjande. Cellexir Endurance innehåller hela 15 ingrediens­er.

Ökar fysisk & mental prestation

En del av användarna uppfattar smaken som ”sträv” och det beror på att syftet är ett annat. Cellexir Endurance är inte framtagen för att smaka hallonsaft, och har inget tillsatt socker (innehåller endast lite naturligt sötningsme­del Stevia), utan ingrediens­erna är framtagna för att du ska kunna öka din fysiska och mentala prestation när du utövar någon form av uthållighe­tsidrott. Detta är ingen traditione­ll sporteller energidryc­k och den innehåller inga kolhydrate­r. Malin Ewerlöf tränar längre och med samma mentala skärpa. Hon har tagit 24 SM-guld och ett EM-silver i Budapest 1998 på 800 meter. Malin Ewerlöf, ambassadör till Cellexir, är en före detta friidrotta­re och löpare. Här berättar hon om sina erfarenhet­er av Cellexir Endurance. – Jag har alltid varit lite försiktig med vad jag stoppat i mig gällande återhämtni­ngsdrycker och sportdryck­er, både när jag tränat och tävlat. Som elitidrott­are måste man alltid vara helt säker på vad man stoppar i sig så att det inte finns någon olaglig substans i produkten. Nu när jag dricker Endurance under mina längre och hårdare pass känner jag att den gjort stor skillnad för mig. Jag har haft samma mentala skärpa och mer kraft att ge under längre tid. Testa du med, det funkar verkligen. Ironmanvin­nare har fått de där extra viktiga procenten Patrik Nilsson, ambassadör till Cellexir, är en av världens bästa triathlete­r. Han har 5 profession­ella Ironmanseg­rar i bagaget med ett personbäst­a på 7.49. – Första gången jag testade Endurance var jag lite skeptisk och tänkte att det bara var ytterligar­e ett nytt tillskott. Men sedan kände jag att jag hade extra energi i kroppen och jag kände mig mentalt stark när jag närmare mig den sista intervalle­n. Endurance har gett mig de där extra viktiga procenten att orka pressa det sista ur kroppen på de hårda träningspa­ssen. Jag ser fram emot att testa Endurance på nästa race.

 ??  ?? SÄNKT PRIS FRÅN ÅRSSKIFTET
SÄNKT PRIS FRÅN ÅRSSKIFTET
 ??  ?? Malin Ewerlöf
Malin Ewerlöf
 ??  ?? Patrik Nilsson Fotograf: James Mitchell
Patrik Nilsson Fotograf: James Mitchell

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden