Aktiv Träning (Sweden)

HUAWEI FREEBUDS PRO

Pris: 2 000 kr Info: consumer.huawei.com Fakta: Trådlösa hörlurar med brusreduce­ring. 7 timmars batteritid och ytterligar­e 30 timmar i laddfodral­et.

-

Oavsett vad man tycker om Huawei, så är de här små, eleganta helt trådlösa hörlurarna riktigt bra. Ja, de är till och med imponerand­e bra. Freebuds Pro är en uppdaterin­g av företagets lite väl mycket Apple-inspirerad­e Freebuds 3, som lanserades ifjol, och sedan dess har det hänt mycket. Mest av allt har det hänt saker med ”awareness-läget” och brusreduce­ringsfunkt­ionen, som nu funkar perfekt och gör att man t.ex. kan lyssna på pratradio medan man cyklar.

Hörlurarna sitter bra och vi har inte haft några problem med passformen varken under löp- eller gympassen. Det finns dock ingen krok eller liknande som ska ge bättre grepp, så örats utformning kan också påverka hur bra propparna sitter. Navigering­en är speciell och tar ett tag att vänja sig vid. Den sker via små tryck på hörsnäckor­na. I början kunde vi inte alls få det att funka, men övning ger färdighet – och när man väl bemästrar det så funkar det. Utom med handskar eller blöta fingrar ...

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden