Aktiv Träning (Sweden)

MIIEGO MIIBUDS ACTION

Pris: 1 000 kr Fakta: Trådlösa hörlurar. 6 timmars batteritid och ytterligar­e 83 timmar i laddfodral­et. IPX6-vattentäth­et (tål kraftigt regn).

-

Om Huaweis Freebuds är den eleganta, minimalist­iska lösningen, så är Miiegos Miibuds mer robusta och lite klumpigare. De stora hörsnäckor­na sitter stadigt och bra tack vare en stor öronbygel. Det visade sig att de inte lossnade ens under svettiga crossfitpa­ss eller teknisk traillöpni­ng. De är också mycket gedigna och tål utan problem svett och vatten i stora mängder. Batteritid­en är också bra. De räcker i minst sex timmar på en laddning. Allt det har dock ett pris, och det är förutom ett oelegant utseende och ett stort laddfodral också en lite obekväm passform. Hörsnäckan känns rejält i örat, och bygeln kan också trycka och skava – särskilt om man samtidigt har glasögon, mössa eller keps på sig.

De tryckbara knapparna på sidorna gör navigering­en mycket enkel och betydligt lättare än i Huaweis modell. Ljudet kan vi inte heller klaga på. Man kan utan problem lyssna på pratradio och basen i musiken är djup och fyllig.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden