Aktiv Träning (Sweden)

Mjuk och vid löpartröja

-

ASICS RACE SEAMLESS SS

Pris: 400 kr Info: asics.com

Fakta: Löpartröja av ”stickat” material. Reflexer fram och bak.

Asics är mer kända för sina löpskor än för sina kläder. Det är lite synd, för då och då levererar företaget träningspl­agg som är riktigt funktionel­la. Det gäller också detta plagg – en välsittand­e löpartröja av ett mjukt och skönt s.k. knitmateri­al.

Knit-tekniken har den fördelen att tröjan vävs av en enda lång tråd, och plagget kan därmed göras tätare eller mer öppen beroende på vad man vill uppnå. Det har Asics utnyttjat för att skapa ökad ventilatio­n vid rygg- och bröstparti­et, och lite mer värme runt magen. Det är en diskret detalj som fungerar utmärkt. T-shirten är dessutom försedd med små reflexer på fram- och baksidan för att man ska synas bättre.

Passformen anger Asics som slimfit, men det är den inte alls. Den är tvärtom rätt vid och stor i storleken, och man kan därför behöva välja en storlek mindre än vanligt. Det gör dock inget. Tvärtom matchar det vida snittet det mjuka och sköna materialet.

 ??  ?? Materialet är luftigare över  bröstkorg och rygg för ökad ventilatio­n.
Slimfit, kallar Asics tshirtens passform. Det stämmer inte alls.
Materialet är luftigare över bröstkorg och rygg för ökad ventilatio­n. Slimfit, kallar Asics tshirtens passform. Det stämmer inte alls.
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden