Aktiv Träning (Sweden)

Coola löparglasö­gon

-

GOODR VRG

Pris: 395 kr Info: goodr.com

Fakta: Retrosolgl­asögon för löpning – och mycket mer.

Vart skulle du åka om du hade en tidsmaskin? Goodr hade nog rest tillbaka till 1980-talet. Därifrån har de nämligen hämtat inspiratio­n till sin nya VRG-serie, som består av fyra modeller vars namn refererar till filmer från det neonfärgad­e årtiondet. Vad sägs om ett par gula Naeon Flux Capacitor (Tillbaka till framtiden) eller rosa See You at the Party, Richter som är en kultkommen­tar från filmen Total Recall.

Men allt handlar inte bara om smart design och lekfulla referenser. Glasögonen är nämligen också riktigt lätta. Skalmarna sitter stadigt, och Goodrs speciella ytskikt gör att de sitter bra på näsryggen och inte behöver petas på plats hela tiden – varken när man springer i terrängen eller när svetten rinner under långpassen ute på asfaltsväg­arna.

Glasen är polarisera­de och har UV400-skydd. Sammantage­t är det här ett par coola sportglasö­gon med riktigt hög trendfakto­r.

 ??  ?? Färgerna är många och de flesta av dem är också mycket skarpa. VRG-bågen finns dock också i diskret svart.
Glasen får sin färg via ett speciellt ytskikt. Det är ömtåligt så brillorna bör förvaras i den medföljand­e påsen.
Färgerna är många och de flesta av dem är också mycket skarpa. VRG-bågen finns dock också i diskret svart. Glasen får sin färg via ett speciellt ytskikt. Det är ömtåligt så brillorna bör förvaras i den medföljand­e påsen.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden