Aktiv Träning (Sweden)

Snygg och välsittand­e

-

GRIPGRAB SPRINTER SIGNATURE

Pris: 1 000 kr Info: gripgrab.com

Fakta: Åtsittande cykeltröja. Tre ryggfickor. Reflex. Åtta färger.

Gripgrab är kända för sina strumpor, handskar och skoöverdra­g. Sakta men säkert har de utökat portföljen, först med underställ och nu också med ett komplett cykelkit med bibs, tröjor och en vindväst. Här tittar vi närmare på en allroundtr­öja ur deras kollektion. Tröjan är tillverkad av en materialko­mbo som är lite fastare över bröstkorg och rygg och som har en unik aerodynami­sk struktur på ytan, samt ett mer elastiskt tyg i ärmar, axlar och panelerna längs ryggen. Det ger en tajt, men ändå flexibel passform. Ärmarna är lite längre än vanligt för att vara en t-shirt, i syfte att skapa ett modernare utseende. Passformen är bra överlag. Det är bara uppe vid halsen som den inte håller måttet. Kragen är för hög och tajt, och dragkedjan är oskyddad och kan skava mot huden.

Kvaliteten är bra med tanke på priset. Det är dock en bit kvar till t.ex. Assos och Rapha, men tröjan är också billigare. Bra, lagom diskreta färgval.

 ??  ?? De halvlånga ärmarna gynnar inte bara utseendet utan även aerodynami­ken.
De halvlånga ärmarna gynnar inte bara utseendet utan även aerodynami­ken.
 ??  ?? De tre påsydda ryggfickor­na är rymliga och har bra stadga. En liten plastklämm­a håller t.ex. nycklarna på plats.
De tre påsydda ryggfickor­na är rymliga och har bra stadga. En liten plastklämm­a håller t.ex. nycklarna på plats.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden