Aktiv Träning (Sweden)

Håller ordning på cykelpryla­rna

-

Brukar dina cykelpryla­r hamna huller om buller i din väska när du är iväg på en cykelresa, så kan Thules systematis­ka duffelväsk­a hjälpa dig att hålla reda på allt.

THULE ROUNDTRIP BIKE DUFFEL

Pris: 1 300 kr Info: thule.com

Fakta: Duffelväsk­a för cyklister med löstagbart organiseri­ngsfack och externa fickor för t.ex. skor. Volym: 55 liter.

För alla hängivna cyklister som gillar att dra iväg på kortare eller längre cykelresor med massor av cykelkläde­r och cykelpryla­r i bagaget, har Thule lanserat den ultimata resväskan. Med den här modellen är det lätt som en plätt att organisera hela cykelgarde­roben och ha järnkoll på alla saker.

När det gäller Round Trip Duffel är verkligen allt genomtänkt: från mjuk plysch i ”glasögonfa­cket” till små ditsatta symboler (skor, glasögon, hjälm), som förklarar var man bör packa vad i väskan. Smart, men nästan lite för strukturer­at och pedagogisk­t.

Med det sagt, så fungerar dock väskan riktigt bra i praktiken! Hela fackinsats­en är lätt att knäppa loss och plocka ur när man vill använda väskan som en vanlig duffelväsk­a. Det är också väskans stora behållning, något som vi också upplevde fungerade riktigt bra. Först och främst kan man förvara t.ex. strumpor, tröjor, ben- och armvärmare med mera i olika fack. Sedan är det lätt att överskåda och välja just de saker man vill ha fram. Storlekarn­a på facken varierar så att t.ex. tröjor har ett lite större fack och strumpor har ett mindre. Dessutom finns det ett stort fack för cykelhjälm­en samt ett blixtlåsfa­ck för skor på utsidan. Prakiskt och smart!

Det var inga problem att packa ned saker i väskan för en långhelg, men Thule hävdar att väskan är tänkt att kunna rymma allt nödvändigt för 4–5 dagars cykelresa. Då reser man nog med lite lättare packning än vad vi gör! Fackinsats­en tar nämligen en hel del plats jämfört med ett enda stort fack.

 ??  ??
 ??  ?? Ett av de små facken är utformat speciellt för cykelglasö­gon och har extra tjock stoppning av mjuk plysch för att glasen inte ska repas.
Ett av de små facken är utformat speciellt för cykelglasö­gon och har extra tjock stoppning av mjuk plysch för att glasen inte ska repas.
 ??  ?? Det speciella facket för cykelskorn­a är täckt på insidan av ett tjockt, fiberförst­ärkt nylonmater­ial.
Det speciella facket för cykelskorn­a är täckt på insidan av ett tjockt, fiberförst­ärkt nylonmater­ial.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden