Aktiv Träning (Sweden)

Utrustning

-

Vintern är helt klart den tid på året som ställer störst krav på utrustning­en. Det är kallt, det är mörkt, det är halkigt och det är blött. Dessutom varierar temperatur­en mycket, och medan det räcker med en långärmad tröja en dag, krävs det kanske regnkläder nästa dag.

Grundutrus­tningen på vintern bör bestå av fodrade långa tajts, en tunn långärmad underställ­ströja – ev. av ull – en vindtät jacka, handskar, buff, tjocka strumpor och en tunn mössa. Är det riktigt kallt kan du dra ett par shorts eller tunna skalbyxor utanpå tajtsen som extra vindskydd och ta på dig en extra tröja utanpå underställ­et.

Några speciella vinterskor behövs inte. Är det ishalka kan du besöka gymmet istället eller köpa ett par broddar som kan fästas utanpå dina vanliga löparskor.

 ?? ?? En vindtät och vattenavvi­sande jacka hjälper dig att hålla värmen och är helt oumbärlig. På bilden visas Adidas Marathon Translucen­t, 1 100 kr.
En vindtät och vattenavvi­sande jacka hjälper dig att hålla värmen och är helt oumbärlig. På bilden visas Adidas Marathon Translucen­t, 1 100 kr.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden