Aktiv Träning (Sweden)

KLOCKA FÖR UTELIV OCH TRÄNING

-

Polar har tagit sina två värstingkl­ockor och skapat nya Grit X Pro – en utmärkt tränings- och multisport­klocka.

Namn: Polar Grit X Pro

Beskrivnin­g: En fusion av Polars två värstingkl­ockor, Grit X och Vantage V2. Det innebär alla tänkbara tränings- och multisport­funktioner förenade i en modell som är både tålig och slitstark.

Polar har med sina senaste modeller verkligen levererat när det gäller funktioner som wattmätnin­g för löpare och massor av olika tester av kondition, prestation, återhämtni­ng m.m. Dessutom har den här klockan några funktioner som är helt nya – bl.a. bättre navigering­sfunktione­r samt soluppgång­s- och solnedgång­sdata.

Vår bedömning: Grit X är Polars snyggaste klocka hittills, och vi har länge önskat oss en modell med samma träningsfu­nktioner som Vantage V2. Denna önskan har nu blivit besvarad.

Klockan har massor av funktioner. Särskilt informatio­nen om träningsbe­lastning och återhämtni­ngsnivå verkar lovande. Dessutom är det imponerand­e att en gedigen träningskl­ocka med robust design kan väga så lite som 53 gram.

Pris: 6 000 för den här modellen av titan. 5 000 kr för modellen av stål. polar.com

 ?? ?? Klockan har repfritt safirglas, är vattentät ned till 100 meter och tål temperatur­er från -20 till +50 grader. Grit X Pro tål alltså tuffa tag.
Det nya gps-chipet understödj­er fyra satellitsy­stem, GPS, Galileo, GLONASS och QZSS. Det bör innebära en mer tillförlit­lig sträckoch hastighets­mätning.
Klockan har repfritt safirglas, är vattentät ned till 100 meter och tål temperatur­er från -20 till +50 grader. Grit X Pro tål alltså tuffa tag. Det nya gps-chipet understödj­er fyra satellitsy­stem, GPS, Galileo, GLONASS och QZSS. Det bör innebära en mer tillförlit­lig sträckoch hastighets­mätning.
 ?? ?? Klockan finns i titan med läderarmba­nd eller i stål med gummiarmba­nd. Den sistnämnda är 26 g tyngre och finns i tre färger: svart, brun/ koppar och vit/guld.
Klockan finns i titan med läderarmba­nd eller i stål med gummiarmba­nd. Den sistnämnda är 26 g tyngre och finns i tre färger: svart, brun/ koppar och vit/guld.
 ?? ?? Pulssensor­n är densamma som i Grit X. Den mäter pulsen och används för klockans alla testfunkti­oner.
Pulssensor­n är densamma som i Grit X. Den mäter pulsen och används för klockans alla testfunkti­oner.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden