Aktiv Träning (Sweden)

PRATA MED DIN SMARTKLOCK­A

-

Garmins smartklock­a Venu lanserades för ett par år sedan. Nu har den fått en uppföljare med namnet Venu 2 Plus. Klockans stora behållning är en inbyggd mikrofon och högtalare som gör att man i bästa James Bond-stil kan prata med klockan. Antingen i form av samtal eller röststyrni­ng av klockans funktioner. Man kan t.ex. byta låtar, starta ett träningspa­ss eller ta reda på hur vädret ska bli.

I övrigt har klockan en snygg, färgrik AMOLED-pekskärm, inbyggd pulsmätare och gps samt 25 träningspr­ofiler med massor av funktioner.

Priset har stigit något och ligger nu på 4 849 kr.

 ?? ?? Nya Venu 2 Plus finns i fyra färger, men bara i en storlek: 43 mm. Modellen utan mikrofon och högtalare finns i 40 resp. 45 mm.
Nya Venu 2 Plus finns i fyra färger, men bara i en storlek: 43 mm. Modellen utan mikrofon och högtalare finns i 40 resp. 45 mm.
 ?? ?? En bra detalj är att Venu 2 har fått en knapp till som kan användas till det man vill. Det är t.ex. praktiskt i samband med träning.
En bra detalj är att Venu 2 har fått en knapp till som kan användas till det man vill. Det är t.ex. praktiskt i samband med träning.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden