Aktiv Träning (Sweden)

BROOKS PÅ STARK FRAMMARSCH INOM LÖPNING

-

Brooks, med rötter som sträcker sig till början av 1900-talet, har under de senaste 20 åren tagit stora kliv inom löpskobran­schen. Och deras senaste version av Adrenaline är en av de bästa mängdträni­ngsskorna på marknaden. Det beror bland annat på att mellansula­n består av ett dämpande och slitstarkt skum samt detaljer som styr foten på rätt sätt.

CRASH PAD

Brooks Adrenaline GTS 22 har inbyggd stötdämpar­e på utsidan som skapar en mjuk landning. Denna så kallade crash pad bidrar till en behaglig övergång från isättning till avveckling av steget.

GUIDERAILS

Brooks stödsystem utgörs av ett par styrskenor som är inbyggda på sidorna av mellansula­n. Dessa så kallade guiderails ger löparen stöd när det behövs som mest.

PLATTA SKOSNÖREN

En nyhet i den 22:a versionen av Brooks flaggskepp­ssko Adrenaline, är att skosnörena är platta istället för runda. Det gör att skon omsluter foten effektivt och sitter på plats under hela löprundan.

SLITSTARK YTTERSULA

Den extremt slitstarka yttersulan består av blåst gummi och är både hållbar, spänstig och flexibel. Därmed håller den för många mils löpning på olika underlag.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden