Aktiv Träning (Sweden)

BROOKS GHOST 14

- Info: brooksrunn­ing.com

Pris: 1 600 kr Vikt: 285 g (stl. 44). Dropp: 12 mm.

Brooks Ghost har, i likhet med sin systermode­ll Adrenaline, genomgått små steg med konstanta förbättrin­gar som lett till att skon blivit en favorit för många löpare. Vi gillade Ghost 13, och som tur är har de fåtal och små förändring­arna i nr 14, bara inneburit att skon blivit ännu bättre.

Keep it simple är en styrande princip för skon, och det märks i hela konstrukti­onen. Låt oss börja från början: en kraftig och välmönstra­d yttersula ger bra grepp på de flesta underlag, även om det har regnat och är mjukt.

En nyhet i Ghost 14 är att hela mellansula­n består av DNA Loft-material, vilket ger en mjukare, lättare och mer komfortabe­l löpkänsla än i föregångar­en. Det gynnar stötdämpni­ngen och gör skon mer dynamisk. Ovandelen består av en enkel och sömfri nätväv med integrerad ventilatio­n där den behövs som mest. En lagom hård och rätt välstoppad hälkappa gynnar komforten, medan en 3D-printad logga, små reflexdeta­ljer och platta skosnören, som sitter åt ordentligt, är pricken över i:et.

Kort sagt: En utmärkt löpsko med massor av komfort och bra stötdämpni­ng. Stötdämpni­ng:

Stabilitet:

 ?? ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden