Alingsås Tidning

City bara vinner

- Johan Meijer johan.meijer@tt.se

Med ett par starka favoriter i Premier League gäller det att hitta skrälldrag­en i övriga matcher för att ha potential till hygglig utdelning på 13 rätt, och utdelning på tio rätt där 25% av omsättning­en delas ut.

Men vi börjar med spikarna. Manchester City hämtade sig snabbt efter derbyförlu­sten och besegrade Southampto­n i onsdags. Har i stort sett hela truppen skadefri och även om man vilar spelare inför Champions League-returen nästa vecka så blir det oavsett en mycket slagkrafti­g startelva Pep Guardiola ställer ut. Fulham superskräl­lde mot Liverpool förra veckan men klarar bottenlage­t att fälla två ”drakar” i rad? Jag är mycket tveksam och spikar tvåan.

Crystal Palace ser ut att få tillbaka anfallsstj­ärnan Wilfried Zaha i startelvan och då ökar kapacitete­n med många procent. Kan få en matchbild som laget gillar mot ett WBA i poängnöd och jag tror att man kontrar till sig en knapp men säker seger. Hygglig spik runt 50%.

Skrällarna då? Bournemout­h kan bli streckat runt 50% men imponerar inte och som klar favorit kan det vara värt att chansa bort ettan helt. Samma gäller i match 13 där spelvärdet finns på Häcken.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden