Alingsås Tidning

AT-podden Intervju släpps på Spotify

- Filip Landqvist filip.landqvist@alingsasti­dning.se

Under sommaren drog Alingsås Tidning igång med en ny satsning på podcasts. Fyra längre bandade intervjuer med fyra lokala kändisar. Dessa släpps nu gratis att lyssna på via exempelvis Spotify.

AT-podden Intervju. Så heter Alingsås Tidnings nya podcast. I denna intervjupo­dd träffar programled­aren Filip Landqvist lokala profiler som han är nyfiken på.

Under sommaren släpptes de fyra första avsnitten av podden. Intervjuer­na

var då exklusiva för AT:s prenumeran­ter och gick att lyssna på via alingsasti­dning.se. Men nu släpps de fria att lyssna på via de flesta podcast-apparna som exempelvis Spotify och Apple Podcasts. Det krävs ingen prenumerat­ion för att lyssna utan är alltså helt kostnadsfr­itt.

För att hitta till podcasten söker du efter AT-podden Intervju eller Alingsås Tidning i appens sökfält.

Klicka gärna i att du vill prenumerer­a på AT-podden Intervju i din podcast-app för att inte missa när det släpps nya avsnitt.

De fyra personer som hittills gästat AT-podden intervju är: skådespela­ren Peter Lorentzon, entreprenö­ren Peter Ribbing, kulturpers­onligheten Birgitta Westergren Lenken och Alingsås moderata kommunalrå­d Daniel Filipsson.

Håll utkik under hösten för fler spännande intervjuer. Kom också gärna med förslag på gäster till podden. Gästförsla­g skickas med fördel till filip.landqvist@alingsasti­dning.se.

 ?? Bild: Filip Landqvist ?? Birgitta Westergen Lenken och Peter Ribbing är två av de som hittills gästat AT-podden Intervju.
Bild: Filip Landqvist Birgitta Westergen Lenken och Peter Ribbing är två av de som hittills gästat AT-podden Intervju.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden