Alingsås Tidning

”Var åtgärdad inför senast och presterade riktigt bra”

-

TVÅ TIDIGA STRECK. Förre Bergsåker-tränaren Svante Båth är tillbaka på gamla jaktmarker med en het duo på lördag och säger följande om sina två hästar.

– Zante Grif (V75-4) var åtgärdad inför förra starten och presterade riktigt bra. Jag har varit lite osäker på henne i voltstart men hon har tagit sig samman varje gång och känns allt stabilare. Det är tunga namn på tillägg, men helt borta ska hon inte vara. Inga ändringar, säger Svante Båth.

– Very Kronos (V75-7, bilden) har galopperat på slutet men det har funnits anledninga­r till båda galopperna, det har inte varit de tidigare ”Very”-galopperna om man säger så. Han känns fin i jobben och den här gången kan vi inte klaga på startspåre­t. Han gick med skor senast och nu blir det barfota runt om, säger Svante Båth.

V75-4. 1 Miss Silver gör sina bästa lopp i ledningen och taktiken är given. Men om 4 La Norna trampar rätt de första stegen är hon snabb nog att utmana och hon trivs i täten.

V75-5. 1 Omega Superstar blir över. 3 Mateo de Reve har öppnat bra och Björn Goops grundplan är nog att sända till ledningen så snabbt det går.

6 Carry Cash hamnar därmed i dödens?

V75-6. 4 Swagger och 6 Frodo S. är de som är kvickast de första stegen och med spår invändigt är det fördel för Swagger.

V75-7. 6 Click Bait är troligen snabbast iväg. Men han kommer att bli hårt ansatt av både 3 Very Kronos och 8 Milligan’s School efter en bit.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden