Alingsås Tidning

”Mommo” klev fram och sänkte Hjo på tilläggsti­d

- Christian Stål christian.stal@alingsasti­dning.se

Vårgårda: Vårgårda såg ut att få åka hem från Hjo med bara en poäng i bagaget. Men i 92:a minuten klev Mohammed ”Mommo” Abdulrahma­n och satte dit 0–1. – Vi var verkligen värda segern, säger hjälten.

Det var ett revanschsu­get VIK som tog sin an IFK Hjo under lördagseft­ermiddagen.

Man inledde också matchen piggt och skapade flera fina chanser.

– Vi hade bland annat en boll som rensades undan på mållinjen och ytterligar­e några lägen som vi borde utnyttjat. Men vi saknade den rätta skärpan, säger ”Mommo”.

Även om Hjo inte var ofarligt, så var det bortalaget som hade hand om taktpinnen när den andra halvleken tog sin början.

– Klart att vi var lite frustreran­de när bollarna inte ville in, men vi slutade aldrig tro på det och ville verkligen ha med oss en trepoängar­e efter den lite sämre insatsen mot Skoftebyn, säger Abdulrahma­n som själv hade ett flertal fina lägen i andra halvlek.

– Jag var väldigt lättad när bollen gick in i mål, säger han med ett skratt.

Matchens enda fullträff kom med matchklock­an på 92 minuter.

– Jag fick en passning från Set (Wingquist), tog mig förbi deras mittback och fick till ett bra avslut. Målet var ganska likt det jag gjorde hemma mot AIF, säger matchhjält­en.

Segern var VIK:s femte för säsongen.

– Vi behöver bli jämnare i våra prestation­er, och förhoppnin­gsvis kan vi börja plocka fler trepoängar­e framöver. Vi ska tillhöra topplagen i den här serien säger Mohammed Abdulrahma­n.

 ?? Bild: Mikael Svensson ?? Mohammed Abdulrahma­n sänkte IFK Hjo på stopptid.
Bild: Mikael Svensson Mohammed Abdulrahma­n sänkte IFK Hjo på stopptid.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden