Alingsås Tidning

Känslosamt när bortgångne Thomas Melin hyllades: ”En väldigt speciell match”

- Marcus Löfström marcus.lofstrom@alingsasti­dning.se

– En väldigt speciell match med mycket känslor. Så säger Johan Nilsson efter att AHK hyllat en bortgången kamrat under matchen mot HK Aranäs.

AHK-medarbetar­en Thomas Melin gick tragiskt bort under sommaren och under matchen mot HK Aranäs hyllades han av publik och ett live-band bestående av vänner.

Även Johan Nilsson stämde in i hyllningen.

– En väldigt speciell match med mycket känslor kring

“Tompa”. Man ska egentligen inte prata om matchen idag utan prata om Thomas, han är så värd de här hyllningar­na så mycket som han har betytt för föreningen.

– Alla de andra också, de ideellt arbetande i de orangea västarna här. Det är inte vi som är föreningen, det är dom som är föreningen. Tyvärr tänker man inte alltid på att hylla personer förrän dom lämnat oss, slår han fast.

Nilsson klev in i efterlängt­at Handbollsl­igaspel igen efter korsband med kvarten spelad av första halvlek och styrde sin vana trogen upp försvaret.

– Det är klart man längtat! Det är piss att sitta på läktarna och titta på.

Kände du att det stämde direkt för dig?

– Ja men det kände jag, det var rätt tacksamt läge där Aranäs var lite trötta. Jag fick dessutom ett par enkla mål, det var skönt. Svårt att inte vara spelsugen heller.

Är sättet man vinner på lika viktigt som att man vinner?

– Så är det ju. Vi måste börja bygga en borg här i Estrad igen efter att publiken saknats en hel säsong. Det gäller att komma in i det snabbt och fortsätta köra på.

 ?? Bild: Jörgen Jarnberger ?? Johan Nilsson hyllade den bortgångne Thomas Melin efter matchen mot Aranäs.
Bild: Jörgen Jarnberger Johan Nilsson hyllade den bortgångne Thomas Melin efter matchen mot Aranäs.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden