Alingsås Tidning

Breda leenden på stans nya tandvårdsk­linik

- Katrin Niklasson katrin.niklasson @alingsasti­dning.se

Stadsskoge­n växer. Det senaste tillskotte­t i stadsdelen­s näringsliv är tandvårdsk­liniken Happident. – Det känns väldigt spännande att vara i gång. Vi har ett bra gäng och ser fram emot att ta emot kunderna, säger Mozhdeh Eskandari, klinikchef.

Den privatägda tandvårdsk­edjan Happident har sedan tidigare flertalet kliniker i Sveriges storstäder. Nu finns man alltså även i Alingsås, på Rubingatan.

– Alingsås har en stark tillväxt och ett stort kundunderl­ag och jag tycker den respons vi har fått har varit väldigt positiv, säger Samuel Odengard, COO, som fanns på plats under måndagens invigning i Alingsås.

– Vi tittar på fortsatt expansion i Göteborgso­mrådet och om några veckor öppnar vi även en klinik i Borås. Vi vill möjliggöra bra tandvård för så många som möjligt, tillägger han.

På plats under invigninge­n fanns också regionchef Caroline Forsell.

– Vi har en lite annorlunda kundupplev­else i jämförelse med en mer traditione­ll tandläkare. En viktig del är tillgängli­gheten med generösa öppettider in på kvällen. Vi kommer ha öppet sju dagar i veckan och behöver man göra en lagning eller har något annat problem vill vi att man ska få en tid inom kort, säger Caroline.

Inlednings­vis kommer en tandläkare, en tandsköter­ska och en tandhygien­ist att arbeta på Alingsåskl­iniken, där det än så länge finns ett behandling­srum. Men det finns rum att växa i.

– Vi har möjlighete­r att öppna fler behandling­srum här i lokalerna, säger Caroline Forsell.

Klinikchef Mozhdeh Eskandari, som även kommer basa över Happidents kommande klinik i Borås, tycker det känns spännande att kliniken i Alingsås nu är i gång.

– Det är roligt att vara i uppstarten av en ny klinik. Allt är inte helt klart än, det har skett en del förseninga­r av leveranser till följd av corona. Men det känns väldigt spännande att vara igång. Vi har ett bra gäng här och ser fram emot att ta emot kunderna, säger hon.

 ?? Bild: Katrin Niklasson ?? Tandhygien­ist Anette Dahlberg, tandläkare Beatrice Farias Densén och tandsköter­ska Johanna Björklund. Personalen har här också sällskap av en nyfiken besökare.
Bild: Katrin Niklasson Tandhygien­ist Anette Dahlberg, tandläkare Beatrice Farias Densén och tandsköter­ska Johanna Björklund. Personalen har här också sällskap av en nyfiken besökare.
 ??  ?? COO Samuel Odengard och regionchef Caroline Forsell.
COO Samuel Odengard och regionchef Caroline Forsell.
 ??  ?? Happident ligger granne med Ica Nära Stadsskoge­n på Rubingatan.
Happident ligger granne med Ica Nära Stadsskoge­n på Rubingatan.
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden