Alingsås Tidning

Conrad Lugauer tränar bästa jackpotspi­ken

-

Lördagens inleds V75-1 med ett ganska öppet försök i silverdivi­sionen.

2 L.L.Royal har gått bra och duger i klassen men jag vet inte hur han öppnar från spår två i voltstart. 8 Hipster Am är bra och måste räknas. 10 Santos de Castella känns missgynnad av bakspår. 1 Frodo S. och 3 Sidney Celeber har vettiga spår.

Klass II-försöket körs V75-2 över sprinterdi­stans och det känns vidöppet. 3 Jean P.Hill kan vinna från ledningen men jag tar åtta streck och hoppas på en överraskni­ng.

Glöm inte 2 On Light Jäger som kan skrälla från fint läge. I Bronsförsö­ket V75-3 kommer lördagens bästa spikbud. 3 Hidalgo Heldia vann på en bra tid i Tyskland senast med Jorma Kontio i sulkyn. Han får förtroende­t igen och Conrad Lugauers häst har bra kapacitet för klassen. Spåret är perfekt och felfri har hästen fin segerchans.

Mitt andra spikbud V75-4 kommer i stoeliten och jag tror att 8 Margareta Tooma har bra segerchans trots svårt spår. Hästen radar upp segrarna och hennes värsta konkurrent­er känns inte gynnade av lång distans.

I Gulddivisi­onen V75-5 streckar jag en trio.

1 Brother Bill har imponerat och har bra segerchans utan strul men innerspår känns inte optimalt. 3 Very Kronos räknas direkt i comebacken 9 Missle Hill kan få loppet från bakspår.

2 Miss Imperatric­e V75-6 var finalist i Derbystoet näst senast och har varit ute i tuffa lopp. Nu möter hon lite enklare motstånd i Diamanstoe­t men jag vågar inte lita helt på henne i voltstart och garderar. Omgången avslutas V75-7 med ett bra försök i näst lägsta klassen. 3 Marlon Boko var rejäl på Jägersro senast och även stallkamra­ten

12 Declan är tidig. Bästa hästen är kanske 7 E.L.Jetpack men spår långt ut på vingen känns inte optimalt.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden