Alingsås Tidning

Alingsåsdu­on allt närmare återkomst

- Marcus Löfström marcus.lofstrom@alingsasti­dning.se

I januari ser AHK ut att få in två förstärkni­ngar från egna truppen. – Målet är matchen mot Redbergsli­d den 1 februari, säger Jacob Lundahl.

Arbetskoll­egorna Jacob Lundahl och Johan Nilsson börjar båda närma sig spel igen, även om det är en bit kvar.

– Det går framåt ändå, men så fort jag anstränger mig för mycket så svullnar foten upp. Men sedan någon vecka har jag börjat hoppa och springa lite grann, säger Jacob Lundahl.

– Mitt knä är bra nu men foten är det som stör lite grann, sedan måste jag bygga upp styrka i låren med men det kommer när man börjar träna som vanligt. Jag ska bara hitta en bra nivå, fortsätter han.

AHK:s mittsexa har börjat ta för sig så gott han kan.

– Det är inte jättelånga intervalle­r men det handlar om tio-tolv minuter och så stegrar man det. I gymmet kan jag göra nästan allting men jag har så jäkla dålig rörlighet! Jag hade ingen bra rörlighet innan heller men nu är det ännu sämre (skratt).

Jacob Lundahl

Har du snackat mycket med Fredrik Hellgren i hans nya vikarierol­l som mittsexa?

– Inte jättemycke­t, men han är helt klart en del av mittsex-facket med mig och Gustav Jönne nu, haha! Det är gött att vi är tre. Och Fredrik har gjort det riktigt bra måste man säga.

” I gymmet kan jag göra nästan allting men jag har så jäkla dålig rörlighet!

Jacob jobbar ihop med lagets andra långtidssk­adade spelare, Johan Nilsson.

– Lite skönt är det att ha honom där, men han har dragit igång med handboll nu så själv blir man lite rastlös. Men det är inte så lång tid kvar nu, och det kanske är lika bra man inte är tillbaka nu när vi spelar så bra!

Johan Nilsson, AHK:s andra långtidssk­adade spelare.

 ?? ARKIVBILD: JÖRGEN JARNBERGER ??
ARKIVBILD: JÖRGEN JARNBERGER

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden