Bli en mastare pa Minecraft-stader

SOARTEX

Ladda ned gratis från: https://soartex.net/downloads

-

Soartex är ett paket i hög upplösning, något som betyder att allt ser mycket mer detaljerat ut än i den vanliga versionen av Minecraft.

Du kommer älska hur Soartex hanterar vatten och glas. Vattnet är kristallkl­art, precis som det från kranen. Fönstren går att se igenom och är mycket mer realistisk­a. Det gör att du får en fantastisk utsikt från dina byggnader.

Solen och molnen i Soartex är fantastisk­a. Det har en glödande sol – och laddade blixtrar om det blir dåligt väder! Det finns två versioner av Soartex. Fanververs­ionen är ett grupparbet­e, som består av omgjorda block som olika människor har skickat in till paketets skapare. Det är det du ser på bilderna här. Invictus är ett ambitiösar­e projekt gjort av profession­ella konstnärer, men det är mer krävande för datorer.

 ??  ?? Kolla på molnen, de ser ut som marshmallo­ws! Du måste ladda ned OptiFine ( innan du försöker ladda ned Soartex på din dator.
Kolla på molnen, de ser ut som marshmallo­ws! Du måste ladda ned OptiFine ( innan du försöker ladda ned Soartex på din dator.
 ??  ?? Glaset är extremt klart. Det går att se rakt in!
Glaset är extremt klart. Det går att se rakt in!
 ??  ?? Vattnet ser kristallkl­art ut. Ta ett dopp?
Vattnet ser kristallkl­art ut. Ta ett dopp?
 ??  ?? Lägg till lite stil i din moderna lyxvilla!
Lägg till lite stil i din moderna lyxvilla!

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden