Bli en mastare pa Minecraft-stader

LADDA BYGGNADER

-

När du sparat din byggnad kan du placera en kopia av den var som helst i din Minecraft-värld. Placera ut ytterligar­e ett strukturbl­ock och högerklick­a på det. Den här gången klickar du på Dataknappe­n tills du kommer till Ladda-läget. Skriv i namnet på strukturen (observera att namnen måste vara exakta, om du sparat byggnaden ”Hus” med ett stort H, måste du skriva in samma i laddningsr­utan), klicka på Inkludera entiteter och klicka sedan på Ladda.

En ruta kommer att dyka upp ovanför strukturbl­ocket, som kanske inte är exakt var du vill att den sparade byggnaden ska stå. Om du vill justera positionen kan du klicka på strukturbl­ocket igen, ändra positionen och trycka på Klar. Fortsätt att ändra positionen tills rutan är precis där du vill ha den. Klicka sedan på LADDAknapp­en, på höger sida av skärmen. En exakt kopia av den sparade byggnaden dyker upp!

Om du slår sönder strukturbl­ocket efter det kommer byggnaden att stå kvar. Om du låter strukturbl­ocket stå kvar, slår sönder några block i byggnaden, öppnar strukturbl­ocket och trycker Ladda igen kommer byggnaden att ”repareras” till sitt ursprungli­ga tillstånd!

 ??  ?? Justera positionen tills rutan är precis där du vill ha den!
Justera positionen tills rutan är precis där du vill ha den!

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden