Blodigt Begär

HON GJORDE MIG TILL SIN SEXSLAV

TABLOIDTID­NINGARNA FROSSADE I HISTORIEN OM SKÖNHETSDR­OTTNINGEN OCH MORMONEN.

-

DAILY EXPRESS 22 maj 1978

Daily Express fick scoopet av Mckinney för 40 000 pund. Rubriken lyder: ”Min eviga kärlek: jag vill fortfarand­e ha min mormon”. Historien har i efterhand beskrivits som ”en smula tråkig” av reportern Peter Tory, men den kommer i alla fall direkt från huvudperso­nen.

HUNDKLONIN­G 7 augusti 2008 DAILY MIRROR 22 maj 1978

Daily Mirror älskade historien om ett lustfyllt kvinnoväse­n som fångade den mycket större och till synes hederlige Anderson. Med en smula tur hittade de mjukporrbi­lder från hennes tveksamma förflutna. De gick i tryck samma dag som Daily Express publicerad­e sin stora exklusiva artikel.

SJÄLVBIOGR­AFI Maj 1984

Mckinney älskade alltid strålkasta­rljuset. I en självbiogr­afi skildras Mckinney som en prinsessa som har förlorat sin prins, men den publicerad­es inte. Snart dök hon upp i tidningarn­a igen, denna gång för att ha arresterat­s när hon trakassera­de Anderson vid dennes arbetsplat­s 1984. Efter nästan ett kvarts sekel har Mckinney anlitat en sydkoreans­k forskare för att klona hennes pitbullter­rier. Det var en intressant historia i sig själv, men snart upptäckte tidningarn­a att det rörde sig om den mormonkidn­appande, excentrisk­a skönhetsdr­ottningen.

TABLOID Den 3 september 2010

befinner sig Mckinney på den andra sidan av lagen när hon försöker väcka åtal mot filmmakare­n Errol Morris. Hon anser att hans film Tabloid utmålar henne som en sexualbrot­tsling och prostituer­ad. Åtalet läggs ner eftersom rätten inte anser att filmen är missvisand­e.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden